STOP. Een profiel stoppen

Stop het profiel (bijvoorbeeld: stop de scans, stop de scan van verwisselbare schijven of schakel een beschermingsonderdeel uit).

Voor het uitvoeren van deze opdracht moet Wachtwoordbeveiliging ingeschakeld zijn. De gebruiker moet de machtigingen Beschermingsonderdelen uitschakelen en Controleonderdelen uitschakelen hebben.

Syntaxis van opdracht

STOP <profiel> /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Profiel

<profiel>

Naam van profiel. Een Profiel is een onderdeel, taak of functie van Kaspersky Endpoint Security. U kunt de lijst met beschikbare profielen bekijken door de opdracht HELP STOP uit te voeren.

Authenticatie

/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Gebruikersaccountgegevens met de vereiste machtigingen voor wachtwoordbeveiliging.